Naisten Kymppi - kaksi päivää liikuntaa ja hyvinvointia kaupungin sydämessä 28.– 29.5.2016

Naisten Kymppi siirtyy kaupungin ytimeen Kansalaistorille ja laajenee kaksipäiväiseksi liikunta- ja hyvinvointitapahtumaksi. Varsinainen lenkki järjestetään sunnuntaina 29.5.2016 jo 33. kerran. Lauantaina Naisten Kympin osallistujat sekä muut kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan tapahtuma-alueella liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä luennoista ja kokeilutunneista maksutta.   

Lauantaina liikuntaa Kansalaistorilla ja luentoja Sanomatalon Mediatorilla  

Lauantaina kaikilla halukkailla on mahdollisuus käydä tutustumassa erilaisiin liikuntamuotoihin Kansalaistorilla järjestettävillä kokeilutunneilla. Tarjolla on muun muassa latinalaisia rytmejä Tanssikoulu Sambicin ja Fusion Latinan tarjoamana sekä erilaisia kehnonhuoltomuotoja juoksijoille, kuten joogaa ja FasciaTrainingia.  

Sanomatalon Mediatorilla voi kuunnella liikuntaan, ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviä luentoja. Aiheina on muun muassa Leeni Peltosen kertomuksia hyvästä unesta ja Teresa Välimäen vinkkejä liikkujan ravitsemukseen. Emilia Vuorisalmi puolestaan kertoo, mitä ihmisen aivoissa tapahtuu, kun hän rakastuu tai kokee sydänsuruja.    

Sunnuntaina lenkkeillään   

Sunnuntaina tapahtuman tunnelma nousee kattoon, kun lavan valtaa puoliltapäivin energinen Maija Vilkkumaa. Naisten Kympin uusi reitti kulkee pitkin Helsingin kauniita rantoja ja Keskuspuiston rauhaisia polkuja. Reitillä on tarjolla rumpuja, discoa, kuplia, satapäinen sambaryhmä ja paljon muuta mahtavaa fiiliksen kohotusta! Kahdella juomapisteellä tarjotaan virkistystä osallistujille. Iltapäivän piknik-tunnelmasta pitää huolen Elias Kaskinen & Päivän Sankarit.  

Naisten Kympille voi edelleen ilmoittautua! Ilmoittautuminen netin kautta onnistuu 24.5. asti ja tapahtumaviikonloppuna voi ilmoittautua paikan päällä Kansalaistorilla.  
Koko viikonlopun upea ohjelmakokonaisuus löytyy nettisivultamme www.naistenkymppi.fi    

Naisten Kymppi on Suomen Urheiluliiton omistama tapahtuma, jonka tuotto käytetään lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan.    

Lisätiedot: Naisten Kymppi / IloMetri Oy Karoliina Ylösjoki Puh. 050-5182254