HELSINKI CITY MARATHON -MYYNTITUOTTEET

UUSI - Helsinki City Marathon -hupparitakki
Huippu laadukas vetoketjullinen HCM hupparitakki sopii niin rentoon vapaa-aikaan kuin treeneihinkin. Materiaali flex fleece siirtää tehokkaasti kosteutta, kuivuu nopeasti ja ulkopinta hylkii tuulta. Hupparitakissa on rinnassa tyylikäs Helsinki City Marathon painatus.

UUSI - Kunniamaratonpaidat
Kunniamaratonpaidat on tarkoitettu niille uurastajille, jotka ovat juosseet useamman Helsinki City Marathonin. Kunniamaratonpaitoja on saatavilla 5, 10, 15 ja 20 HCM:n jälkeen. Kunniamaratonpaidasta on tehty täysin uusiversio ja nyt tyylikästä Craftin pikeepaitaa on saatavana mustana tai valkoisena joko 5,10,15 tai 20 maratonin logolla.

Kunniamaratonmerkit ja -riipukset
Kultaiset kunniamaratonmerkit ja - riipukset on tarkoitettu niille uurastajille, jotka ovat juosseet useamman Helsinki City Marathonin. Kunniamaratonmerkkejä ja - riipuksia on saatavilla 10, 15 ja 20 HCM:n jälkeen. (Kuvat tulossa)

Helsinki City Marathon 2017 FINLAND- paidat
Tekninen Helsinki City Marathon 2017 Finland- paitaa voi käyttää niin juoksutreeneissä kuin muissakin arjen menoissa. Pehmeä, mukavantuntuinen ja nopeasti kuivuva materiaali. Paidassa vakiopainatuksena on edessä oleva HCM 2017 Finland ja hihassa oleva Suomen lippu. Paidan voi myös tilata omalla nimellä varustettuna.
Päivitämme tämän paidan syksyn aikana 2018-teemaan.

Katso kuvat, hinnat ja tuotetiedot tuotteista täältä.

Tilaa upeat HCM-tuotteet tästä (tilauskaavake)

Maksutavat:
Lasku tilauksista tulee sinulle sähköpostilla. Maksa lasku eräpäivään mennessä. Tuotteet lähetetään sinulle maksun jälkeen.

Toimitus:
Tuotteet toimitetaan kotiin postitse. Kotimaan toimituksiin lisätään 5 € käsittely- ja toimituskulu ja ulkomaan lähetyksiin 10 €. 
Toimitamme tuotteet isommissa nipuissa noin kuukausittain, esim. elokuussa tilatut paidat saadaan toimitettua syyskuussa.

Jäikö kysyttävää? 
Lähetä meille sähköpostia os. maraton@sul.fi